Sexologia

Sexologia a Reus i Tarragona

Les disfuncions sexuals més consultades al nostre equip de sexòlegs a Reus i Tarragona són:

Manca de desig

Un dels membres de la parella o ambós tenen poc desig sexual. Sovint s’ha produit un disminució amb el pas del temps fins arribar a un nivell preocupant per a la relació.
També pot passar en persones que no tenen parella.

Tractament de la manca de desig sexual a Reus

Tratar problemas de manca de desig sexual a Tarragona

Disfunció erèctil o impotència

L’home amb disfunció erèctil de base psicològica veu que té ereccions normalment (p.e. en la fase de petons, durant la masturbació o experimenta ereccions espontànies nocturnes), però durant la relació sexual l’erecció no es produeix o es perd. Això passa sovint quan arriba el moment de la penetració.
La sensació que experimenta l’home amb disfunció erèctil és d’angoixa i por a que es repeteixi. Aquesta angoixa i por, precisament fan que la disfunció es produeixi de nou.

És comú que l’home que pateix disfunció erèctil pugui patir també altres tipus de trastorns com manca de desig sexual, ejaculació precoç o conductes evitatives. La manca de desig sexual està estretament relacionada amb la conducta d’evitació de les relacions sexuals. Per què s’eviten? Perquè és la tendència humana fugir d’allò que ens causa malestar. És molt freqüent que l’home que pateix impotència – crònica o puntual – experimenti molta frustració, que li produeixi ràbia i l’afecti l’autoestima. Una manera de protegir-nos d’aquestes emocions negatives és apartar el sexe de la nostra vida, deixant de pensar-hi i fugint de situacions on es pugui donar. Això té sovint l’efecte de reduir el desig sexual especialment en parelles estables.

La disfunció d’erecció o impotència, unida a la maca de desig, produeix fàcilment dificultats a la relació de parella. L’altra persona, si no hi ha molt bona comunicació, pot interpretar-ho com que ja no és desitjada, que ja no atreu i per tant no hi ha ni desig ni una excitació intensa.

La teràpia sexual de la impotència és normalment individual, però sovint és convenient la participació puntual de la parella.

Tractament de la disfunció erèctil a Reus

Tractar problemes de disfunció erèctil a Tarragona

Ejaculació precoç

Aquesta disfunció es caracteritza per una manca de control de reflexe ejaculatori en l’home, que normalment s’activa ràpidament a l’inici del coit i fa que es produeixi l’orgasme abans del desitjat.
El punt més important per aquest problema és aumentar la capacitat de control de l’ejaculació.

La mesura del temps que pot aguantar l’home abans d’ejacular no ens dóna informació adequada sobre si hi ha o no ejaculació precoç. Segons estudis de sexologia fins a un 70% dels homes són incapaços de controlar el reflex ejaculatori, és a dir, que des d’aquesta definició pateixen ejaculació precoç. Molts d’ells són capaços d’aguantar un temps suficient perquè no sigui percebut com un problema.

Tratamiento de la eyalulación precoz en Reus

Tratar problemas de eyalulación precoz en Tarragona

Vaginisme

En aquesta disfunció la dona tanca fortament de manera involuntària els músculs de la vagina, de tal manera que la penetració es torna molt difícil i sobretot dolorosa. .

Altres dificultats que també tractem són: anorgàsmia, por a l’ejaculació femenina, efectes psicològics derivats de la identitat sexual (homosexualitat, transexualitat) i en general qualsevol dificultat relacionada amb la sexualitat.

Tractament del vaginisme a Reus

Tractar problemes de vaginisme a Tarragona

Realitza una consulta sobre sexologia o demana una cita

14 + 7 =

Sexòleg Reus – Sexòleg Tarragona

Sexologia a Reus – Sexologia a Tarragona

© Nova Ment Psicologia 2019

Psicòleg Reus - Psicòleg Tarragona

Nova Ment Psicologia Reus

Treballa amb nosaltres

Teràpia de parella Reus - Sexòleg Reus

© Nova Ment Psicologia 2019

Psicòleg Reus - Psicòleg Tarragona

Nova Ment Psicologia Reus

Treballa amb nosaltres

Teràpia de parella Reus - Sexòleg Reus

Av. La Salle 45, oficina 32, 43205, Reus / Av. Ramón y Cajal 41, 8-3 43001 Tarragona