Teràpia de parella

Teràpia de parella a Reus i Tarragona

A Nova Ment Psicologia som especialistes en teràpia de parella. La nostra proposta inicial de treball consisteix en una sessió conjunta amb ambdós membres de la parella, en que es recull la informació dels conflictes des del punt de vista de cadascú. Després es fan dues sessions individuals, una amb cada membre de la parella. Les sessions individuals són importants per tal que tots dos tinguin un espai totalment confidencial per explicar amb total llibertat, sense condicionants de cap tipus – p.e. sovint no expresem certs pensaments o sensacions per evitar ferir l’altre. Tot seguit fem una nova sessió conjunta. En aquesta sessió se us explica què és el que evita que tingueu una relació de parella plena i quina creiem que és la millor manera d’ajudar-vos.

A partir d’aquí les sessions la pauta de sessions pot ser: totes conjuntes, alternància de conjuntes i individuals, un periode de sessions individuals, conjuntes en alternància amb individuals amb un dels membres.

Això es defineix en funció dels casos. A títol orientatiu, les sessions conjuntes estan molt focalitzades a millorar la comunicació de parella, mentre que a les individuals s’aprofondeix més en qüestions personals que estan afectant la relació.

Entre els problemes més comuns que afecten les parelles estan els següents: problemes de comunicació, discussions massa freqüents, discussions en les que hi ha faltes de respecte, distància i fredor emocional (moltes vegades definida per la parella com a “semblem amics que comparteixen un pis “), manca de projectes comuns; discrepàncies davant de temes importants com la família d’origen, els fills, l’economia, el compromís o la inclusió. També es consulta pels temes comentats més àmpliament en aquesta pàgina: sexualitat, gelosia i infidelitats.

Tractament de problemes de parella a Reus

Tractament de problemes de parella a Tarragona

Fes una consulta sobre teràpia de parella o demana una cita

13 + 3 =

Teràpia de parella a Reus – Teràpia de parella a Tarragona

© Nova Ment Psicologia 2019

Psicòleg Reus - Psicòleg Tarragona

Nova Ment Psicologia Reus

Treballa amb nosaltres

Teràpia de parella Reus - Sexòleg Reus

© Nova Ment Psicologia 2019

Psicòleg Reus - Psicòleg Tarragona

Nova Ment Psicologia Reus

Treballa amb nosaltres

Teràpia de parella Reus - Sexòleg Reus

Av. La Salle 45, oficina 32, 43205, Reus / Av. Ramón y Cajal 41, 8-3 43001 Tarragona